Franke set T110 OID 611-62 + FS 3230.031

313 €

Set s minimalistickým a nadčasovým dizajnom bude ozdobou akejkoľvek kuchyne. Drez disponuje s veľkou vaničkou a praktickou odkladacou plochou. Metalická batéria v chrómovom prevedení je jednoduchá na údržbu.

Podobné produkty

337 €
Nadčasový set pozostáva z kombinácie drezu OID 611 a batérie FS 3230. Materiál Tectonite® zabezpečuje trvanlivosť a jednoduchú údržbu, zatiaľ čo metalická batéria v luxusnom chrómovom prevedení dodáva kuchyni moderný dizajn.
313 €
Set s minimalistickým a nadčasovým dizajnom bude ozdobou akejkoľvek kuchyne. Drez disponuje s veľkou vaničkou a praktickou odkladacou plochou. Metalická batéria v chrómovom prevedení je jednoduchá na údržbu.
322 €
Dizajnovo elegantný set, ktorý ponúka kvalitu za výbornú cenu. Drez s veľkou vaničkou a priestrannou odkladacou plochou je vyrobený z moderného materiálu Tectonite. Páková batéria má jednoduché ovládanie, je vyrobená z kvalitného a hygienicky nezávadného materiálu.
337 €
šedá, Nadčasový set pozostáva z kombinácie drezu OID 611 a batérie FS 3230. Materiál Tectonite® zabezpečuje trvanlivosť a jednoduchú údržbu, zatiaľ čo metalická batéria v luxusnom chrómovom prevedení dodáva kuchyni moderný dizajn.
313 €
šedá, Set s minimalistickým a nadčasovým dizajnom bude ozdobou akejkoľvek kuchyne. Drez disponuje s veľkou vaničkou a praktickou odkladacou plochou. Metalická batéria v chrómovom prevedení je jednoduchá na údržbu.
322 €
šedá, Dizajnovo elegantný set, ktorý ponúka kvalitu za výbornú cenu. Drez s veľkou vaničkou a priestrannou odkladacou plochou je vyrobený z moderného materiálu Tectonite. Páková batéria má jednoduché ovládanie, je vyrobená z kvalitného a hygienicky nezávadného...
337 €
čierna, Nadčasový set pozostáva z kombinácie drezu OID 611 a batérie FS 3230. Materiál Tectonite® zabezpečuje trvanlivosť a jednoduchú údržbu, zatiaľ čo metalická batéria v luxusnom chrómovom prevedení dodáva kuchyni moderný dizajn.
313 €
čierna, Set s minimalistickým a nadčasovým dizajnom bude ozdobou akejkoľvek kuchyne. Drez disponuje s veľkou vaničkou a praktickou odkladacou plochou. Metalická batéria v chrómovom prevedení je jednoduchá na údržbu.
322 €
čierna, Dizajnovo elegantný set, ktorý ponúka kvalitu za výbornú cenu. Drez s veľkou vaničkou a priestrannou odkladacou plochou je vyrobený z moderného materiálu Tectonite. Páková batéria má jednoduché ovládanie, je vyrobená z kvalitného a hygienicky nezávadného...